Telefone: +86 755 2357 1734

Máfia: +86 189 2287 9832

E-mail:

Serviços

Casa - Serviços

Projeto e prototipagem de peças

Als u het kunt dromen, kunnen wij het bouwen.

Best times Mould & plastic products technology ltd. heeft veelzijdige ontwerp- en ontwikkelingsmogelijkheden en werkt samen met ons diverse klantenbestand om zeer creatieve oplossingen voor productontwerp te produceren. Door samen te werken met klanten, van startups tot grote OEM's, brengen we productideeën efficiënt en naadloos op de markt met de volledig geïntegreerde reeks productontwikkelingsmogelijkheden van Best Times Mould.


Beginnend met conceptideeën en digitaal ontwerp, neemt ons team van ervaren ontwerpers de visie van de klant over en brengt deze tot leven. Met onze Engineering-mogelijkheden bevestigen we de functionaliteit van de visie van de klant met behoud van het creatieve imago. We produceren kleimodellen op ware grootte met behulp van onze zeer nauwkeurige 5-assige freesmachines. Uitgevoerd met de hoogste kwaliteit en inzet,


Best times Mould & plastic products technology ltd. Creative Services ondersteunt de behoeften van de klant, van Ideaation tot Releases en Prototypes op productieniveau.


U definieert het kader - Wij leveren de oplossingen.

Design de produto

Design de produto

Design de produto

Design de produto

Protótipo

Protótipo

Protótipo

Protótipo

Protótipo

Protótipo

Protótipo

Protótipo

Nossos engenheiros trabalharão em conjunto com você para o projeto e protótipo da peça personalizada antes da fabricação do molde e da moldagem por injeção de plástico para garantir que o projeto atinja 100% os padrões de ferramentas e os requisitos de moldagem dos clientes.

Solicite um orçamento